Βελτιώστε Την Υγεία Σας Και Την Ενέργειά Σας Με Βιταμίνες Και Μέταλλα

Την Ενέργειά Σας Με Βιταμίνες Και Μέταλλα

Πολλοί από εσάς πιθανώς γνωρίζουν ότι η αμερικανική ιατρική ένωση έχει δηλώσει επισήμως ότι όλοι οι ενήλικες θα πρέπει να παίρνουν συμπληρώματα Διατροφής. Λαμβάνοντας μια πολυβιταμίνη / ορυκτό και ένα αντιοξειδωτικό κάθε μέρα είναι τώρα γιατρό-συνιστάται.

Εάν έχετε υψηλή χοληστερίνη, σημαίνει ότι έχετε μια επιλογή. Μπορείτε να επιλέξετε να συνεχίσετε να ζείτε όπως είστε και να κινδυνεύετε να αναπτύξετε καρδιακή νόσο. Ή μπορείτε να κάνετε αλλαγές στον τρόπο ζωής σας και να διαχειριστείτε τα επίπεδα χοληστερόλης σας.

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι η υψηλή χοληστερόλη είναι παράγοντας κινδύνου για καρδιακές παθήσεις. Αυτό σημαίνει ότι εάν έχετε υψηλή χοληστερόλη, σημαίνει ότι έχετε μια επιλογή. Μπορείτε είτε να μην κάνετε τίποτα και να ελπίζετε για το καλύτερο είτε να κάνετε αλλαγές στη διατροφή και τον τρόπο ζωής σας για να μειώσετε τον κίνδυνο καρδιακής νόσου.

Όπως και οι περισσότεροι άνθρωποι, μάλλον αγοράζετε τη πολυβιταμίνη σας από το δικό σας τοπικό φαρμακείο ή GNC. Έχετε κοιτάξει την ετικέτα για να δείτε τι είναι σε αυτά τα μικρά χάπια και, αν υποθέσουμε ότι περάσει το τεστ, το αγοράζετε.

Τι θα συμβεί αν ξέρατε ότι τα χρήματα που δαπανούσατε για βιταμίνες κυριολεκτικά ξεπλύθηκε από την τουαλέτα; Θα συνεχίσετε να ξοδέψετε τα σκληρά κερδισμένα μετρητά σας σε κάτι που έκανε απολύτως τίποτα για σας;

Νιώστε διαφορετικά όταν παίρνετε τις βιταμίνες σας

Εκατομμύρια Αμερικανοί προσπαθούν να ηγηθούν πιο υγιεινές ζωές συμπληρώματα βιταμινών και ανόργανων συστατικών. Το πρόβλημα είναι ότι το MOST τα συμπληρώματα βιταμινών έχουν λιγότερο από 20% ποσοστό απορρόφησης. ο το υπόλοιπο 80% πηγαίνει κάτω από την τουαλέτα … γι ‘αυτό δεν το κάνετε..

Στην Salt Lake City, για παράδειγμα: Πάνω από 150 γαλόνια αδιαφοροποίητα βιταμινούχα και ανόργανα χάπια εμφανίζονται στα φίλτρα τους κάθε μήνα.

Στο Τάκομα, Ουάσινγκτον 25.000 λίβρες αβλαβούς βιταμίνης και ορυκτά χάπια (μερικά με τα εμπορικά σήματα τους ακόμα ευανάγνωστα) είναι βγαίνουν από τα υπονόματα κάθε 6 εβδομάδες!

Ποια είναι η λύση, ρωτάτε; Οι επιστήμονες έχουν αναπτύξει έναν τρόπο για να αυξήσετε την απορρόφηση ορισμένων βιταμινών και ανόργανων ουσιών από το σώμα σας.

Το σώμα σας απορροφά φυσικά τη φρουκτόζη ζάχαρης (ζάχαρη από φρούτα) έτσι, δεσμεύουν τις βιταμίνες και τα μέταλλα στη φρουκτόζη. Αυτό είναι που ονομάζεται fructose compounding και αυξάνει το σώμα σας ποσοστό απορρόφησης στο 98%.

Φανταστείτε να παίρνετε βιταμίνη κάθε μέρα. Να αποκομίζετε τα οφέλη ισορροπημένη διατροφή. Το κλειδί είναι να πάρετε ένα συμπλήρωμα που το σώμα σας μπορεί.

Τι μπορείτε να κάνετε για αυτό; Κάνετε κάποια έρευνα σε εταιρείες που χρησιμοποιήστε αυτό το πατενταρισμένο σύστημα παράδοσης. Υπάρχουν μερικές αξιόπιστες εταιρείες που πωλούν βιταμίνες το σώμα σας μπορεί να χρησιμοποιήσει. Μερικοί είναι περισσότεροι ακριβότερα από άλλα, έτσι κοιτάξτε γύρω. Μπορούν να βρεθούν σε υγρό ή μορφή χάπι (και οι δύο λειτουργούν εξίσου καλά με αυτό το σύστημα παράδοσης).

https://www.youtube.com/watch?v=jekKrm-rAcI

Η μετάβαση σε μια βιταμίνη που μπορείτε πραγματικά να χρησιμοποιήσετε μπορεί να έχει τεράστιες επιπτώσεις στο ενεργειακό επίπεδο και την αίσθηση ευεξίας.

Εάν ξοδεύετε ήδη τα χρήματά σας με συμπλήρωμα βελτιώστε την υγεία σας, γιατί να μην δοκιμάσετε κάτι που μπορεί να κάνει τη διαφορά!