Βρείτε Μια Σωματική Δραστηριότητα Για Να Χάσετε Βάρος

Αυτή είναι μια δική σας δήλωση, αλλά πραγματικά είναι απογοητευτικό για μένα να βλέπω και να ακούω όλες τις διαφορετικές υποδείξεις που έρχονται σε μένα από πηγές που δεν είμαι απολύτως πεπεισμένος ότι το όλο αυτό το θέμα έχει καρφωθεί σφιχτά.

Για παράδειγμα: όταν βρισκόμουν στο γυμναστήριο στην πισίνα, θα ακούσω να συζητάμε όλα τα περίπλοκα συστήματα που περιλαμβάνουν μυριάδες βιταμινών και υγιεινής διατροφής. Λοιπόν, υποθέτω ότι μερικοί έχουν αξία αλλά, από ότι ακούω, θα πρέπει να περπατάς με μια αριθμομηχανή και ένα μετρητή θερμίδων? είναι τόσο χρονοβόρο και τόσο θλιβερό, ποιος μπορεί να διατηρήσει αυτό το είδος επιμέλειας στο να ελέγχει ότι τρώει;

Και έπειτα φτάνω στο ταμείο στο σούπερ μάρκετ και σχεδόν κάθε μπροστινή σελίδα του περιοδικού φωνάζει την απάντηση σε όλα τα προβλήματα διατροφής σας. Κάποιος πολύ καλός παίρνει αυτά τα γυρίσματα κάλυψης Oprah και μαζεύοντας τα ρούχα “oh τόσο προσεκτικά” !!

Εν πάση περιπτώσει. Αυτό είναι το καράβι μου πάνω έτσι τι πρέπει να προσφέρω ότι είναι τόσο καλύτερο; Λοιπόν, μπορείτε να “τσακίσετε” τον μετρητή θερμίδων και να ξεχάσετε την αριθμομηχανή και να επιστρέψετε στην εφαρμογή μόνο κάποια κοινή λογική.

Τώρα ας είμαστε ειλικρινείς. Νομίζετε πραγματικά ότι θα επωφεληθείτε από την κατανάλωση πατάτες τηγανητές, τσιπς πατάτας, nachos, κέικ, μπισκότα, ντόνατς, μπιφτέκι τυριών κ.λπ .; (και τι σημαίνει “κ.λπ.” σημαίνει, καλά μόνο για οποιαδήποτε από τα επεξεργασμένα τρόφιμα που τηγανίζονται στην παραγωγή τους).

Στην πραγματικότητα, εάν αποφύγουμε σχεδόν όλες τις επεξεργασμένες τροφές, δεν θα βρίσκεστε πολύ μακριά από μια πολύ καλή αρχή σε ένα αποτελεσματικό σχέδιο διατροφής που θα απέδιδε διαρκή αποτελέσματα.

Σωματική Δραστηριότητα Για Να Χάσετε Βάρος

Διαλέξτε Κάποια Άσκηση

Αλλά, και εδώ είναι τα κακά νέα, πρέπει να ασκηθείτε κάποια άσκηση. Μπορεί να είναι οποιαδήποτε δραστηριότητα που παίρνει το σώμα σας κινούμενο και το σύστημά σας γυρίζοντας, αλλά πρέπει να κάνετε κάτι περισσότερο από το να προσέχετε μόνο τι τρώτε. Βρείτε λοιπόν κάτι που μάλλον θα σας αρέσει να κάνετε επειδή θέλετε να αισθανθείτε την τάση να το κάνετε όλο και περισσότερο, όχι φοβισμένο, ή να πρέπει να σέρνετε τον εαυτό σας σε οτιδήποτε είναι.

Για παράδειγμα, αν σας αρέσει η ιδέα για το γκολφ, πηγαίνετε γι ‘αυτό και λάβετε υπόψη ότι φαίνεται να είναι αλήθεια ότι όταν βελτιωνόμαστε σε κάτι που μας αρέσει να το κάνουμε περισσότερο, οπότε αν σας αρέσει το γκολφ αλλά δεν είστε ακόμα πολύ καλός, ασθενή και να κρατήσει σε αυτό γιατί μόλις βελτιωθείς, γίνεται τρομερά εύκολο να εμφανιστείς και να παίξεις.

Φυσικά, για μένα, η κολύμβηση είναι μια εξαιρετική επιλογή και μόλις μπαίνεις εκεί και κολυμπώντας γύρους θέτει την αδυνατιστική και λεπτή διαδικασία σε κίνηση. Δεν γνωρίζω κανέναν που έχει “παχυνθεί” από το κολύμπι. Κυρίες, θέλουν πιο αδύναμους αστραγάλους; Κατεβείτε στην πισίνα και κάντε λίγα πόδια – μόνο με το kickboard. Δουλεύει!

Έτσι, όπως είπα, προσπαθήστε να βρείτε μια δραστηριότητα που θα οδηγήσει σε αύξηση της συμμετοχής σας. Ο ουρανός απαγορεύει, ίσως να το απολαύσετε!