Πως Να Χάσετε Μόνιμα Το Λίπος Από Την Περιοχή Της Κοιλιάς

Το Λίπος Από Την Περιοχή Της Κοιλιάς

Ξέρετε κάποιον που δεν επιθυμεί να απαλλαγεί από το λίπος σε μια συγκεκριμένη περιοχή του σώματός του;  Δεν έχω συναντήσει κανέναν έτσι!

“Αν μπορούσα να απαλλαγώ μόνο από τη μεγάλη κοιλιά μου”! “Ω, εύχομαι οι μηροί μου ήταν πιο αδύναμοι”! Μήπως αυτό ακούγεται γνωστό;

Ακόμη και οι κοκαλιάρικοι άνθρωποι είναι συχνά δυσαρεστημένοι με το υπερβολικό λίπος σε ορισμένες περιοχές του σώματός τους. Έχουμε δει όλοι εκείνους τους κοκαλιάρικα με τεράστιες κοιλιές!

Το κοινό πρόβλημα

Συνοδεύεται από μια ευρέως διαδεδομένη πεποίθηση ότι μπορείτε να χάσετε το λίπος σε μια “προβληματική περιοχή” ασκώντας αυτή τη συγκεκριμένη περιοχή. Μερικοί άνθρωποι κάνουν εκατοντάδες κρίσιμες στιγμές στις προσπάθειές τους να ισοπεδώσουν τα στομάχια τους, άλλοι αγοράζουν τα gadgets “θαύματος” και τα ογκώδη “αδυνάτισμα” από την τηλεόραση.

Ήταν έτοιμος να καλέσετε τον αριθμό 800 για να αγοράσετε το “τελευταίο και μεγαλύτερο” ab ρολό;

Κρατήστε τα χρήματα που έχετε κερδίσει σκληρά!

Η πεποίθηση ότι μπορείτε να χάσετε λίπος σε ένα συγκεκριμένο μέρος του σώματός σας ασκώντας αυτή την περιοχή είναι ένας μύθος! Η στόχευση των “κηλίδων” του σώματός σας για απώλεια λίπους ονομάζεται “μείωση σημείων”, και απλά δεν λειτουργεί.

Η άσκηση ορισμένων περιοχών του σώματός σας θα ενισχύσει τους μύες εκεί, αλλά δεν θα αφαιρέσει το λίπος από αυτά. Οι νεοσύστατοι μύες θα κρυφτούν κάτω από το στρώμα λίπους.

Τι γίνεται με τις εντόνως κρεμμένες κρέμες, τα παπούτσια και τις ζώνες από καουτσούκ που δήθεν “λιώνουν το λίπος μακριά”;

Αυτά είναι απλά απάτες.

Οι κρέμες και τα περιτυλίγματα σώματος μπορούν προσωρινά να δώσουν στο δέρμα σας πιο ομαλή εμφάνιση, αλλά δεν θα κάνουν απολύτως τίποτα για απώλεια λίπους. Όλα τα είδη των ζωνών απώλειας βάρους, παντελόνι και άλλα είδη ένδυσης θα σας κάνει να ιδρώνετε, προκαλώντας έτσι κάποια απώλεια βάρους του νερού που είναι λάθος από τους περισσότερους ανθρώπους για απώλεια λίπους. Αλλά δεν θα σας βοηθήσουν να χάσετε ακόμη και ένα γραμμάριο του πραγματικού λίπους!

Το σώμα κάθε ατόμου έχει το δικό του μοναδικό σχήμα

Δεν υπάρχει τρόπος να πείτε στο σώμα σας πού ακριβώς θα χάσει το λίπος του.

Το σώμα κάθε ατόμου έχει το δικό του μοναδικό σχήμα και μοτίβο διανομής λίπους. Οι τόποι όπου το λίπος πηγαίνει πρώτο είναι, δυστυχώς, εκεί που έρχεται τελευταίο.

Ο μόνος τρόπος για να χάσετε αυτό το λίπος είναι να χάσετε βάρος γενικά.

Ο μόνος μόνιμος τρόπος για να χάσετε βάρος είναι να κάνετε αλλαγές στον τρόπο ζωής για να συμπεριλάβετε υγιεινή διατροφή και αυξημένη δραστηριότητα. Όταν το κάνετε αυτό, το λίπος θα χαθεί παντού στο σώμα σας, συμπεριλαμβανομένων εκείνων των “προβληματικών σημείων”. Και ναι, τότε θα έχετε εκείνο το σώμα που πάντα ονειρευόσασταν!