Γυμνάστε Το Σώμα Σας Οπουδήποτε και οποτεδήποτε

Αυτός ο τύπος ασκήσεων κάνει γενικά το σώμα σας ισχυρό και σταθερό. Δεν έχει σημασία, είστε ασκήσεις ή μυϊκή οικοδόμηση ή Body Building, αυτές οι ασκήσεις είναι πολύ βολικό και βοηθούν πολύ.

Γυμνάστε Το Σώμα Σας

Εδώ είναι λίγες ασκήσεις Anytime and Anywhere

α) Κρόνος

Ξαπλώστε στο πάτωμα στην πλάτη σας με τα πόδια σας επάνω στον καναπέ ή κάτι τέτοιο. Δώστε στήριξη στο λαιμό σας με τη βοήθεια μαξιλαριού. Τοποθετήστε τους γλουτούς όσο πιο κοντά γίνεται στον καναπέ. Κλείστε τους αγκώνες σας. Τώρα σιγά-σιγά σηκώστε το κεφάλι σας από το έδαφος μόλις λίγα εκατοστά. Κρατήστε την ανυψωμένη θέση για 2 δευτερόλεπτα και στη συνέχεια αργά κατεβείτε.

Επαναλάβετε αυτή την άσκηση 20 φορές για να κάνετε ένα set.It θα χτίσει πραγματικά ABS σας και θα το αισθανθείτε.

β) Αυξάνοντας τα δάχτυλα των ποδιών σας και έπειτα κατεβαίνοντας.

Σταθείτε σε ένα επίπεδο πάτωμα με τα δάχτυλα των ποδιών να δείχνουν straight.Hold πάνω σε κάτι για να εξισορροπήσει τον εαυτό σας. Τώρα ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ, σηκώστε τα δάχτυλα των ποδιών σας όσο το δυνατόν ψηλότερα. Κρατήστε για 2 δευτερόλεπτα και κατεβείτε πολύ απαλά και αργά. Επαναλάβετε 20 φορές για να κάνετε μία ρύθμιση.

γ) Εμπλοκές

Ξαπλώστε στο πάτωμα που βλέπει προς το πάτωμα με το βάρος του σώματός σας στις παλάμες σας. Τώρα σιγά-σιγά, πιέζετε το σώμα σας κρατώντας την πλάτη σας ευθεία και στραμμένη μπροστά. Κρατήστε 2 δευτερόλεπτα και στη συνέχεια αργά φέρτε το σώμα σας πίσω στην αρχική θέση.

Επαναλάβετε το 5-10 φορές στην αρχή και στη συνέχεια προσπαθήστε να ασκήσετε αυτή την άσκηση 20 φορές ανά σετ.

δ) Λυγαριά τοίχου

Σταθείτε ίσια με την πλάτη σας στον τοίχο. Τώρα, μετακινήστε απαλά το σώμα σας κάτω στην κάθουσα. Βεβαιωθείτε ότι η πλάτη σας είναι ακόμα στον τοίχο. Κρατήστε μέχρι 15 δευτερόλεπτα και στη συνέχεια σιγά-σιγά ανεβαίνετε κρατώντας την πλάτη σας στον τοίχο ξανά.

Επαναλάβετε το 5-10 φορές στην αρχή και στη συνέχεια προσπαθήστε να ασκήσετε αυτή την άσκηση 20 φορές ανά σετ.

Ο διάδρομος είναι μια άλλη σημαντική επιλογή που λειτουργεί για εσάς 24/7 και 12 μήνες το χρόνο ακόμα και σε βροχές, χειμώνα, χιόνι, ήλιο. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τους διάδρομους και πώς να το χρησιμοποιήσετε βέλτιστα εδώ πριν το αγοράσετε.

Μπορείτε πάντα να δοκιμάσετε γιόγκα ή αεροβική γυμναστική εάν θέλετε σοβαρά να ξεφορτωθείτε κάποιο βάρος. Το μυϊκό κτίριο είναι ένας πολύ καλός τρόπος να κρατήσετε τον εαυτό σας σε φόρμα και να κάψετε αυτές τις επιπλέον θερμίδες.

Εάν επιθυμείτε να αναπαραγάγετε το παραπάνω άρθρο, μπορείτε να το κάνετε, υπό την προϋπόθεση ότι το άρθρο αναπαράγεται στο σύνολό του, συμπεριλαμβανομένου αυτού του κιβωτίου πόρων και του LIVE συνδέσμου στην ιστοσελίδα μας.