Πως Να Ενισχύσετε Την Προσπάθεια Σας Για Να Χάσετε Βάρος

Πως Να Ενισχύσετε Την Προσπάθεια Σας

Τι πιστεύετε για τις εκατοντάδες των συμπληρωμάτων απώλειας βάρους εκεί έξω στα ράφια σήμερα;

Αξίζουν τα χρήματα;

Θα σας βοηθήσουν πραγματικά να χάσετε βάρος;

Πώς ξέρετε ποιες θα λειτουργήσουν για σας;

Υπάρχουν αποδείξεις ότι τα προϊόντα αυτά λειτουργούν;

Έχω πάρει κάποιο χρόνο και έψαξα μερικά από τα πιο δημοφιλή προϊόντα για να προσπαθήσω να βρω τις απαντήσεις για σένα. Η αλήθεια είναι ότι τα περισσότερα προϊόντα δεν θα σας βοηθήσουν να χάσετε τίποτα εκτός από χρήματα. Υπάρχουν μερικές, ωστόσο, με κάποια έρευνα πίσω από αυτές που αποδεικνύουν ότι πραγματικά δουλεύουν.

Ποια είναι αυτά τα συμπληρώματα που λειτουργούν; Φαίνεται ότι μόνο τέσσερα προϊόντα κατέχουν την καλύτερη υπόσχεση για όσους από εμάς θέλουμε να αδυνατίσουμε. Πρόκειται για συζευγμένο λινολεϊκό οξύ (CLA), υδροξυκυτικό οξύ (HCA), phaseolomine, και πιθανώς 5-HTP.

1. Το συζευγμένο λινολεϊκό οξύ: το CLA, έχει πίσω του μια σειρά από ερευνητικές μελέτες. Είναι ένα λιπαρό οξύ που έχει βρεθεί ότι μειώνει τους κινδύνους του καρκίνου, το σωματικό λίπος και για την αύξηση του μυϊκού ιστού. Το περιοδικό Journal of Nutrition ανέφερε ότι μια ομάδα Scandanavian Research βρήκε CLA για να αυξήσει την άλιπη σωματική μάζα των ανθρώπων και επίσης να μειώσει τη λιπαρή μάζα.

Τα άτομα είχαν επίσης χαμηλότερο λίπος και χοληστερόλη μετά τη λήψη CLA. Το CLA εμφανίζεται φυσικά σε κρέας και γαλακτοκομικά προϊόντα, αλλά τα επίπεδα είναι αρκετά χαμηλά. Επίσης, εάν παρακολουθείτε μια υγιή δίαιτα χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά, τείνετε να μην πάρετε όσο το κρέας και το γαλακτοκομείο, οπότε η συμπλήρωση μπορεί να είναι η απάντηση για τη λήψη μιας υγιούς δόσης CLA.

2. Το υδροξυκυτικό οξύ: HCA, προέρχεται από ένα φρούτο, Garcinia cambogia ή Tamarind Malabar. Φαίνεται ότι λειτουργεί με την αναστολή ενός ενζύμου που μετατρέπει τους υδατάνθρακες στο λίπος. Φαίνεται επίσης ότι καταστέλλει την όρεξη. Οι μελέτες σε ανθρώπους είχαν μικτά αποτελέσματα με μία μελέτη που έδειξε σημαντική απώλεια βάρους στους συμμετέχοντες. Μια άλλη μελέτη που χρησιμοποιεί δίαιτα υψηλής περιεκτικότητας σε φυτικές ίνες, έδειξε ότι το HCA δεν είχε καμία επίδραση στην απώλεια βάρους.

Οι κριτικοί πιστεύουν ότι η διατροφή με υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες εμπόδισε την απορρόφηση του HCA. Έτσι, αν είστε σε μια διατροφή με υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες, το HCA μπορεί να μην είναι για σας.

3. Phaseolomine προέρχεται από το λευκό φασόλι. Λειτουργεί μειώνοντας την απορρόφηση υδατανθράκων από αμυλούχο σώμα. Δεδομένου ότι απορροφάτε λιγότερες θερμίδες, χάνετε βάρος. Φαίνεται σαν αυτό το συμπλήρωμα θα ήταν υπέροχο να το πάρεις αν ήξερες ότι θα το απολαύσεις. Η έρευνα έχει επίσης δείξει ότι καίτε περισσότερο λίπος ενώ παίρνετε phaseolomine.

Τα άτομα σε μία μελέτη έχασαν το 10% του σωματικού λίπους τους σε 30 ημέρες. Η φασελομίνη τυπικά απαντάται στα προϊόντα αποκλεισμού καρβιδίων.

4. Το 5HTP λειτουργεί με την αύξηση του επιπέδου της σεροτονίνης στον εγκέφαλο: έχει ως αποτέλεσμα πιο σταθερά συναισθήματα, καλύτερο ύπνο και απώλεια βάρους. Παίρνω 5HTP τον εαυτό μου και το έχουν βρεθεί να είναι μια εξαιρετική suppressant της όρεξης, καθώς και μια ήπια ενίσχυση της διάθεσης.

Σε μια μελέτη όπου οι γυναίκες έλαβαν είτε ένα εικονικό φάρμακο ή 5ΗΤΡ και μια δίαιτα 1200 θερμίδων, όσοι έλαβαν το εικονικό φάρμακο έχασαν 2,28 κιλά και όσοι πήραν 5HTP έχασε 10,34 κιλά. Αυτό ολοκληρώθηκε σε 6 εβδομάδες.

Καλή τύχη χάνοντας το βάρος που θέλετε να χάσετε!

Υπάρχουν άλλα συμπληρώματα που λειτουργούν; Μπορεί να υπάρχουν άλλοι που θα αντέξουν τη δοκιμασία του χρόνου και της έρευνας, αλλά προς το παρόν αυτές είναι οι καλύτερες συνταγές χωρίς συνταγή που έχω διαπιστώσει ότι ενισχύουν τις προσπάθειες απώλειας βάρους σας.

Καλή τύχη χάνοντας το βάρος που θέλετε να χάσετε!