Eco Slim – Αδυνατίστε 12 Κιλά Μέσα Σε 1 Μόνο Μήνα

Eco Slim στην ΕλλάδαΑν έχετε αποφασίσει να αγοράσετε το Eco Slim για να χάσετε βάρος, σας αξίζουν συγχαρητήρια!

Όχι απαραίτητα για την αγορά που κάνατε, αλλά για την μεγάλη απόφαση που πήρατε να βελτιώσετε την εικόνα και την υγεία σας.

Το Eco Slim είναι ένα χάπια αδυνατίσματος με πολλά οφέλη στην υγεία, εκτός από το αδυνάτισμα. Πριν το αγοράσετε όμως, καλό θα ήταν να έχετε βάλει σε μια τάξη το πρόγραμμα της διατροφή σας.

Αν προσθέσετε μάλιστα και λίγη άσκηση, τα αποτελέσματα σας θα αγγίξουν αυτά που αναφέρονται στην αναλυτική αξιολόγηση του Diaita.net.gr, το οποίο δημοσίευση την πρώτη αξιόπιστη αξιολόγηση του Eco Slim στην Ελλάδα.

Το Αδυνάτισμα Είναι Δύσκολη Υπόθεση

Η αργή και σταθερή προσπάθεια κερδίζει πάντα την κούρσα απώλειας βάρους, αλλά τι συμβαίνει όταν είστε αφοσιωμένος, αισθάνεστε ότι κάνετε τα πάντα σωστά και ότι τα κιλά εξακολουθούν να μην μειώνονται όταν ανεβαίνετε στην ζυγαριά;

Ρίξτε μια ματιά σε αυτές τις παγίδες της διατροφής, οι οποίες μπορούν να σαμποτάρουν ακόμα και τις καλύτερες προσπάθειες αδυνατίσματος. Η πραγματοποίηση μικρών αλλαγών σε κάθε ένα από αυτά τα σημεία, μπορεί να κάνει τη διαφορά μεταξύ απογοήτευσης και μακροπρόθεσμης επιτυχίας απώλειας βάρους.

#1 – Η Υπερεκτίμηση Των Θερμίδων Που Καίγονται Κατά Τη Διάρκεια Της Άσκησης

Ενώ μπορεί να πιστεύετε ότι η εφίδρωση είναι ένας καλός δείκτης θερμίδων που καίγονται, η ένταση και η διάρκεια της άσκησης σας κάνει τη διαφορά. Μια γρήγορη βόλτα 15 λεπτών καίει περίπου 100 θερμίδες, ενώ μια χαλαρή βόλτα για 30 λεπτά καίει περίπου το ίδιο ποσό.

Οι μελέτες δείχνουν ότι οι περισσότεροι άνθρωποι υπερεκτιμούν τις θερμίδες που καίγονται από την γυμναστική και υποτιμούν τις θερμίδες που καταναλώνονται από το φαγητό!

Οι θερμίδες προς τα μέσα σε σχέση με τις θερμίδες προς τα έξω παίζουν καθοριστικό ρόλο στην απώλεια βάρους, αλλά σιγουρευτείτε ότι είστε ρεαλιστές στο να υπολογίσετε και τα δύο αυτά. Δοκιμάστε μια εφαρμογή της επιλογής σας για καλύτερη ακρίβεια.

#2 – Μπερδεμένη Υγιεινή Διατροφή Με Κατανάλωση Μειωμένων Θερμίδων

Το πρώτο βήμα για οποιοδήποτε πρόγραμμα αδυνατίσματος, είναι η αντικατάσταση των κενών θερμίδων με απλά παρασκευασμένα, υγιεινά τρόφιμα. Ενώ είναι μια πολύ καλή αρχή να ανταλλάξετε το βούτυρο για το ελαιόλαδο, όλα τα λίπη έχουν περίπου 120 θερμίδες ανά κουτάλι σούπας.

Τα ζυμαρικά ολικής αλέσεως είναι πλούσια σε ίνες, αλλά έχουν τις ίδιες θερμίδες με τα κανονικά λευκά ζυμαρικά. Η ακριβής μέτρηση των θερμίδων ανά μερίδα, καθώς και η αναζήτηση για τα θρεπτικά συστατικά τους φαγητού σας, είναι ένα win-win για την απώλεια βάρους.

#3 – Πολύ Συχνά Γεύματα

Για τους υγιείς ανθρώπους, η κατανάλωση τριών γευμάτων την ημέρα επαρκεί για τη διατήρηση της μεταβολικής σταθερότητας. Τα σνακ είναι προαιρετικά, αλλά δεν είναι απαραίτητα. Η ιδέα της “τροφοδοσίας” όλη την ημέρα συχνά προκαλεί πονοκέφαλο στους ανθρώπους και καταναλώνουν περισσότερες θερμίδες.

Ορισμένες μελέτες δείχνουν ότι η αποκοπή των σνακ επιταχύνει πολύ την απώλεια βάρους.

Προγραμματίστε το φαγητό σας μέσα την ημέρα και επιλέξτε εάν θέλετε να φάτε τρεις φορές την ημέρα ή να αποθηκεύσετε ένα μέρος του γεύματος για να φάτε ως σνακ αργότερα.

Η κατανάλωση τροφής μόνο μερικές φορές την ημέρα υποστηρίζει επίσης μια καλύτερη αίσθηση αναγνώρισης της πραγματικής πείνας και της πληρότητας, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για κάθε πρόγραμμα μείωσης του σωματικού  βάρους.

#4 – Έλλειψη Ελέγχου Των Μερίδων Ακόμα Και Στα Υγιεινά Τρόφιμα

Συχνά επιτρέπουμε στον εαυτό μας να υπερκατανάλώνει υγιεινά τρόφιμα που είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά και θερμίδες. Αν προσπαθείτε να χάσετε βάρος, είναι όλα σχετικά με τις συνολικές θερμίδες στο τέλος της ημέρας.

Ο αγώνας με τον έλεγχο των μερίδων είναι από τους κορυφαίους λόγους που ακόμη και το καλύτερο πλάνο απώλειας βάρους μπορεί να ναυαγήσει. Ενώ τα περισσότερα λαχανικά είναι ένα “ασφαλές” φαγητό, μια χούφτα αμυγδάλων είναι περίπου 150 θερμίδες, και το ήμισυ ενός αβοκάντο έχει περίπου 160 θερμίδες.

Μάθετε να αλλάζετε και να περιορίζετε τα τρόφιμα με τις υψηλότερες θερμίδες άσχετα με το αν είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά, για να ξεκινήσετε μια σωστή προσπάθεια απώλειας βάρους.

#5 – Τάισμα Της Ψυχολογίας Και Όχι Του Σώματος

Η κατανάλωση για λόγους άλλους από την πείνα είναι ένα καθολικό πρόβλημα. Όταν τα συναισθήματα ή το άγχος σας νικούν, είναι εύκολο να ξεφύγετε και να χάσετε τον έλεγχο της διατροφή σας.

Είναι σημαντικό να αντιμετωπίσουμε τις αιτίες του άγχους και της συναισθηματικής κατανάλωσης και να βρούμε τρόπους για να διαχειριστούμε το πρόγραμμα μας σας σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Η συναισθηματική υποστήριξη είναι ένα μεγάλο μέρος της επιτυχίας.

Υπάρχουν άνθρωποι που κατάφεραν να χάσουν πολλά κιλά μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα. Σίγουρα μπορείτε να καταφέρετε κι εσείς κάτι τέτοιο. Να θυμόσαστε όμως ότι το αδυνάτισμα δεν έχει να κάνει πάντα με τις θερμίδες. Είναι σημαντικό να έχετε θετική ενέργεια, γιατί ο δρόμος είναι μακρύς και χρειάζεται κουράγιο.

Πώς Μπορεί Να Βοηθήσει Το Eco Slim;

Για να είμαστε ειλικρινείς, ένα συμπλήρωμα αδυνατίσματος δεν μπορεί ποτέ να κάνει τα πάντα μόνο του. Δεν έχει να κάνει αυτό αποκλειστικά με το Eco Slim. Το ίδιο ισχύει για όλους τους λιποδιαλύτες που κυκλοφορούν στην Ελλάδα, αλλά και όλο τον κόσμο.

Το Eco Slim μπορεί να βοηθήσει στο αδυνάτισμα

Για να μπορέσει το Eco Slim να σας βοηθήσει να χάσετε βάρος, θα πρέπει να βρείτε και να “θεραπεύσετε” τα πέντε σημεία που μόλις διαβάσατε. Αυτά είναι που συνήθως καταστρέφουν μια δίαιτα και αυτά είναι που εμποδίζουν ένα χάπι αδυνατίσματος να δώσει αποτελέσματα.

Μέχρι τώρα το Garcinia Cambogia Veda παρόλο που έχει δώσει χιλιάδες θετικά αποτελέσματα σε χρήστες στην Ελλάδα, δεν έχει καταφέρει να αποκλείσει τις κριτικές που αναφέρουν ότι χωρίς δίαιτα και γυμναστική δεν είχε αποτέλεσμα.

Κάθε χάπι αδυνατίσματος λειτουργεί με διαφορετικό τρόπο στο κάθε σώμα. Το κοινό σημείο τους όμως είναι ότι δεν κάνουν θαύματα. Είναι κρίμα να πληρώσετε 49 ευρώ για να αγοράσετε το Eco Slim και να αρχίσετε να τρώτε ακατάπαυστα περιμένοντας ότι θα σας σώζει κάθε φορά.

Αν ακολουθήσετε μια εύκολη και υγιεινή δίαιτα σε συνδυασμό με λίγο περπάτημα, το Eco Slim σίγουρα θα σας δώσει τα αποτελέσματα που υπόσχεται, σύμφωνα με την αξιολόγηση του Diaita.net.gr.