Ταιριάξετε Τις Διακοπές Με Ένα Πρόγραμμα Γυμναστικής

Οι διακοπές μπορούν να κάνουν θαύματα για τη μείωση των επιπέδων στρες, αλλά μπορεί να εκτροχιάσει ένα υγιές σχήμα γυμναστικής. Ακόμη και μερικές από τις πιο δύσκολες ασκήσεις δυσκολεύονται να κολλήσουν με ένα πρόγραμμα προπόνησης όταν είναι μακριά από το σπίτι.

Σίγουρα, πολλοί έχουν καλές προθέσεις. Μπορούν ακόμη και να συσκευάσουν τη στολή προπόνησής τους. Δυστυχώς, τα εργαλεία τους δεν το βγάζουν ποτέ από τη βαλίτσα μέχρι να επιστρέψουν στην πατρίδα τους.

Αλλά το ταξίδι από το σπίτι δεν πρέπει να οδηγήσει σε διακοπή ή πλήρη εγκατάλειψη των υγιεινών συνηθειών σας. Μπορείτε ακόμα να ταιριάζει στο χρόνο άσκησης όταν βρίσκεστε μακριά από το σπίτι, ανεξάρτητα από το αν βρίσκεστε σε ένα ζεστό ή κρύο κλίμα. Ακόμη και αν ο κακός καιρός σας αναγκάζει σε απομόνωση στο δωμάτιο του ξενοδοχείου σας, υπάρχουν ασκήσεις που μπορείτε να ολοκληρώσετε χωρίς ένα μόνο κομμάτι εξοπλισμού.

Τις Διακοπές Με Ένα Πρόγραμμα Γυμναστικής

Παρακάτω υπάρχουν μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να παραμείνετε σε φόρμα ενώ ταξιδεύετε και να αποφύγετε να επιστρέψετε σπίτι με ανεπιθύμητες επιπλέον αποσκευές

Να είσαι ρεαλιστικός.

Πιθανώς δεν θα μπορείτε να ταιριάζει στις συνήθεις εβδομαδιαίες προπονήσεις σας και αυτό είναι εντάξει. Πυροβολήστε για να ολοκληρώσετε τουλάχιστον το 50% της κανονικής θεραπείας σας.
Σχεδιάστε μπροστά. Πριν φύγετε από την πόλη, ανακαλύψτε τι είδους εγκαταστάσεις προπόνησης θα έχετε στα καταλύματά σας ή αν υπάρχει ένα κοντινό πάρκο διαδρομής τζόκινγκ (ο καιρός επιτρέπει φυσικά).

Εξέταση των τοπικών γυμναστηρίων.

Εάν μένετε κάπου που δεν παρέχει χώρο προπόνησης, παρακαλείστε να ενημερώσετε τα κοντινά τοπικά κέντρα γυμναστικής για τα ποσοστά τους. Συχνά προσφέρουν ημερήσιες κάρτες για ελάχιστα τέλη.
Συσκευάστε μια ζώνη αντίστασης στη βαλίτσα σας. Η ζώνη καταλαμβάνει πολύ λίγο χώρο, αλλά μπορεί να σας προσφέρει μια ολόκληρη ρουτίνα γυμναστικής πάνω και κάτω.
Μην στερήσετε τον εαυτό σας από όλες τις τοπικές λιχουδιές. Μπορείτε να απολαύσετε μερικά ειδικά γεύματα χωρίς να μεταβείτε στη θάλασσα. Ζητήστε από τα εστιατόρια να προετοιμάσουν τα αγαπημένα σας πιάτα με λίγα λιπαρά συστατικά.

Να είσαι δημιουργικός.

Βρείτε μοναδικούς, διασκεδαστικούς τρόπους άσκησης αντί να κάνετε την ίδια ρουτίνα που κάνετε όταν βρίσκεστε στο σπίτι σας. Δοκιμάστε ποδηλασία, πεζοπορία, εκδρομή με σκάφος πεντάλ, θαλάσσιο σκι, βόλεϊ στην παραλία, κλπ. Αποτελεσματικές προπονήσεις δεν περιορίζονται στους κανονικούς ναύλους των μηχανών πεζοπορίας, τζόκινγκ και γυμναστικής.

Δοκιμάστε τη ρουτίνα ταξιδιού τουλάχιστον μία φορά στο σπίτι σας.

Μια νέα προπόνηση που δεν έχετε κάνει ποτέ πριν θα απαιτήσει περισσότερο χρόνο και προετοιμασία. Αυτός ο τύπος απογοήτευσης απλά κάνει μια εύκολη δικαιολογία για να παραλείψετε την προπόνηση.

Ετοιμάστε σνακ.

Εάν το ταξίδι σας περιλαμβάνει πολύ χρόνο στο αυτοκίνητο, φροντίστε να συσκευάσετε μερικά υγιεινά σνακ έτσι δεν είστε αναγκασμένοι να φάτε σε όλα τα καταστήματα γρήγορου φαγητού και ευκολίας στην πορεία.

Παίξτε στην πισίνα.

Εάν η ξαπλώστρα δίπλα στην πισίνα είναι μέρος των σχεδίων διακοπών σας, στη συνέχεια πετάξτε στην πισίνα κάθε 20 λεπτά για 5-10 λεπτά περπάτημα στην πισίνα (δοκιμάστε το σε βαθιά ή ψηλότερα νερά για μια πραγματικά προκλητική προπόνηση).
Πάρτε άνετα. Μην ξεχάσετε να συσκευάσετε άνετη στολή προπόνησης που ταιριάζει στο κλίμα του προορισμού σας.
Εδώ είναι ένα γρήγορο, απλό κύκλωμα προπόνησης που απαιτεί μόνο μια ζώνη αντίστασης και μπορεί να γίνει οπουδήποτε. Συμπληρώστε τουλάχιστον ένα σύνολο 8-12 επαναλήψεων κάθε άσκησης.