Ασκήσεις Που Πιθανόν Να Πρέπει Να Κάνετε!

Αυτό θα είναι λίγο κοντό και γλυκό. . . . Ίσως δεν είναι πολύ γλυκό.

Εδώ είναι 3 ασκήσεις για να ρίξετε στη ρουτίνα σας που θα το κουνήσει λίγο. Λίγο ανόρθωτο, αλλά αυτά θα σας δώσουν μια προπόνηση από μόνη της.

Ασκήσεις Που Πιθανόν Να Πρέπει

Ανύψωση γόνατου

Ξαπλώστε στην πλάτη σας, περάστε τα χέρια σας στο σώμα σας και σηκώστε τη θέση σας. Μείνετε σε αυτή τη θέση σε όλη αυτή την άσκηση. Κατά πάσα πιθανότητα θα αρχίσετε να κουνώνεστε όταν πλησιάζετε στο τέλος αυτής της άσκησης.

Τώρα σηκώστε τα πόδια σας από το έδαφος. Και πάλι, μένουν εδώ παντού.

Φέρτε το δεξί γόνατο στο στήθος με μια αργή, σταθερή κίνηση. Επιστρέψτε και κάντε το ίδιο με το αριστερό γόνατο.

Σπουδαίος . . . αυτό δεν είναι ποδήλατο πόδια τύπου σε κίνηση κίνηση. Το γόνατό σας έρχεται στο στήθος σας, το πόδι επιστρέφει στην αρχική θέση και στη συνέχεια το άλλο γόνατο φέρεται στο στήθος.

Προσπαθήστε να δουλέψετε μέχρι 3 σύνολα των 10.

Αρκουδάκι

Κατεβάστε τα χέρια και τα πόδια σας. βυθίστε στον αέρα. Περπατήστε στα τέσσερα σαν αρκούδα.

Θα σου πω τι. Πιθανότατα θα θελήσετε να ξεκινήσετε σιγά-σιγά με αυτό γιατί θα το νιώσετε. Μεγάλο σώμα και άσκηση αντοχής.

Crab Walk

ΕΝΤΑΞΕΙ. Αντίστροφη ανίχνευση αρκούδας. Τώρα τα χέρια σου είναι πίσω σου, τα πόδια σου στο πάτωμα και το άκρο από το έδαφος. Βλέπετε προς τα πάνω.

Ξεκινήστε το περπάτημα προς τα πίσω σε όλα τα τέσσερα.

Τα triceps σου θα πονεθούν.

Σας εγγυώμαι αν κάνετε αυτές τις 3 ασκήσεις, θα αισθανθείτε κάποια πόνο στους μύες σας ακόμα κι αν έχετε ασκήσει για λίγο.

Γράφτηκε από τον Bob Blick της ζώνης άσκησης TudeFitness Επισκεφτείτε αυτόν τον ιστότοπο για πολλές ενημερωτικές και διασκεδαστικές συμβουλές άσκησης. Διστάσετε να χρησιμοποιήσετε αυτό το άρθρο στον ιστότοπό σας, εφόσον δεν κάνετε αλλαγές και αυτό το byline συμπεριλαμβάνεται ως έχει.